Detta dödar mig.

Fyfan för detta, det här är det värsta som har hänt mig. Har förlorat mitt liv, mitt allt.


LMFAO


Stört skön låt!


Helgen!

Lyckad helg faktiskt! Hade jätte kul med Sophie, Sandra, Johanna och Kim. Vi var hemma hos Sophie och hade det mysigt, kolalde på film och svullade massor med godis och chips!
Haha alla somnade rätt tidigt förrutom jagg och Sophie vi satt uppe till ungefär halv 6 vid chatroulette, HAHA så jävla kul! ♥

Idag var jag inte i skolan, vaknade rätt sent så smsade jag Sophie och hon sa att vi skulle sluta vid lunch så det var väl ganska onödigt att åka dit då..
Imorgon slutar jag vid 7, facket skulle typ komma och prata i våran skola och så skulle vi tydligen få middag(?)
Och innan det har jag utvecklingsamtal.. kommer väl inte gå så bra..
Aja puss sålänge. ♥



Hahah tjockisar ♥


Måndag!

Heeeeeej, var ett tag sedan.
Nu har iallafall skolan börjat efter en veckas lov, det var skit skönt med lite lov.. hade det as nice!
Idag började vi halv 9 och vi hade betong det enda vi gjorde var att soppa bort allt damm osv, haha onödig dag... Så vi slutade typ 3 timmar tidigare, skönt!

Drog till handen efter skolan och såg en sjukt snygg tröja... då menar jag sjukt snygg! Kollade i väskan om jag hade pengarna med mig... nej såklart. Åh typiskt, så drog hem och hämtade mina pengar.
Sprang ivrigt till affären och så var den inte där... åh det var den sista tröjan också.. Menmen! Kollade runt lite och hittade en tröja på bik bok som jag är HELT kär i! Den är svart med den pälskrage typ, jätte snygg!
Hittade även 2 par jeans och en annan tröja.

Imorgon börjar jag 9, yay sovmorgon. Vi har teori i typ 2 timmar imorgon, känns lite segt men dagen kommer nog gå ganska snabbt tror jag.

Nu ska jag äta, hörs!

   


RSS 2.0