The day

Måndag idag då. Vad hände? Skolan som vanligt fast dock inte så vanligt haha, för vi börjar med plåt nu.. vi är klara med målningen. Alltså vi ska "testa" på allt innan vi börjar på riktigt med målning hela tiden. Såvi kommer testa plåt, bygg osv i 4 veckor på varje. Snacka om segt.. jag vill ju bara måla!
Vi fick iallafall sluta vid ett för lärarna skulle på något möte, skönt!
Nu ligger jag i sängen och äter mackor med jordnötssmör så sjukt gott haha!




Helgen!

Var i tyresö på fest, riktigt kul faktiskt. Åkte med sophie, jeppe, pontus, jimmie,danne och pierre. Det var iallafall kul men kan dock inte berätta allt som hände lite hemligt haha nejdå men alla sov ingenting typ alls haha vi satt uppe och roade oss haha..
Vi åkte typ därifrån jätte tidigt på morgonen.
Gosh, vi missade bussen så vi fick vänta i typ en timme. Roligt. Nej men grabbarna åt på oden och
Sophie och jag gick hem till mig ochåt billys haha
sen var vi där hela dagen typ♥



Love u ♥


Changes

Den här låten.. Jag tröttnar aldrig. Världens bästa låt både så sorlig men gör en ändå glad, älskar den.
Tupac ♥



Things will never be the same


Love fridays

Fredag idag!
Känns mer än okej faktiskt rikigt skönt med helg nu. Veckorna rullar på fort som fan! Snart är det redan oktober och då fyller jag år sedan är det liksom lov, sedan julafton ..nyårsafton.. sen nytt år. Sjukt fort det går!
Var egentligen planerat att jag och några andra skulle på fest men det sket sig så vi ska typ hitta på något imorgon ;)
Ser fram emot det! Snart är idol på och jag har köpt chips och cola så blir mys framför tvn hela kvällen, ligga och smsa med skönt folk. Låter inte helt fel!

Puss så länge


Aj sol i ögonen haha! Har färgat håret mörkare, ganska nöjd faktiskt! :)


På sistonde..

Har jag haft ganska fullt upp med skolan! Så har inte hunnit skriva så mycket. Men vad har hänt då? Min bror har äntligen kommit hem från sjukhuset! Hm..&så rullar det på riktigt bra i skolan!

Imorgon är det torsdag, inte alls taggad.. eftersom vi har idrott.. haha, är inte lat.. eller jo kanske lite men det är faktiskt för att våran idrottslärare dödar oss och då menar jag det.. haha + inget höjdar väder! Jag har inga mjukisbyxor.. måste köpa nya. På tal om att köpa, det är hur mycket saker som helst som jag måste köpa.. Jacka, skor, jeans...
Men snart får vi studiebidraget, wiho! Och snart är det dags för min födelsedag!! Då får jag ju också pengar.. wiie!

Önskade mig även en ny mobil eftersom min gick sönder, fast fick faktiskt en av mamma en Xperia för någon vecka sen! ♥

Åh på tal om skola, vi har fått börja tapetsera fan vad kul det är!! :D

Men nu ska jag kolla lite på tv, hörs puss!


Sophie & jag ♥


AIK

Okej, en sak jag blir riktigt förbannad på är när killar tror att dem är så mycket bättre på saker än tjejer eller att dem vet mer osv.
Det klart en tjej kan tex veta mycket mer om fotboll än vissa killar? So what om man är kille/tjej? Visst, det är fler killar som håller på med fotboll och det är väl mer en "killgrej" men en hel del tjejer gör det också! Jag är väldigt insatt i både fotboll & hockey, följer allsvenskan, går på matcherna och håller på mitt lag AIK. Brudar kan också hålla på med sporter och ha koll. Så döm fan inte innan ni ingenting vet!

+ Det klart alla djurgårdare ska bomba sönder startsidan på facebook att dem är bäst osv med tanke på de senaste matcherna i både fotboll och hockey. Men vänta lite... vilka är det som ligger 2a? Vilka är det som kämpar för silvret? Inte är det ni iallafall, vi kanske inte tar guld i år men inte ni heller!
Haha åh blir så sur när vissa ska börja tjaffsa emot en! ;)




Music

Musik är verkligen allt! Det kan få en på så mycket bättre humör


Holy shit..

Det här är världens snyggaste kille, finner inga ord.. åh herre gud helt kär! Haha!


Lördag!

Fast jag tror alltid att det är Söndag idag? Haha aja, har tittat på alla respriser av idol hela förmiddagen eftersom de visar dem på tvn. Andre är favoriten, helt kär i hans röst!
Whaaa.. grymt sugen på godis, tror jag drar ner till affären och köper en påse.

Pöss


I<3asos







Helt käär, måste köpa dessa!


Wow..


Så otroligt bra röst och riktigt söt är han!


Perfect look


Wanties

Byxor med hög midja! (Svarta & blåa jeans)
Lackleggings
Ljus jeans jacka
Linnen
Koftor
Ny jacka
Nya skor
Fina Halsband
Ringar
Snygga Armband
Nytt smink

Måste ha! Need cash..


Stor HISS på jeans med högmidja!!


Try sleeping with a brooken heart


Hösten

Känns faktiskt riktigt mysigt att hösten är påväg! Visst, klart man kommer sakna sommaren, värmen.. allt! Men jag tycker faktiskt hösten är riktigt mysig. Stor tjock halsduk, skinnjacka/jeansjacka ett par snygga jeans/tights och ett par kilklackar till det!
Perfekt ju!
 Sitta inne under en filt och bara titta på film med varm choklad.. hm, låter riktigt mys!


Fredagsmys

Äntligen fredag!! Sjukt skönt med lite helg nu.
 Snart inne på 4e veckan i skolan och det går verkligen skit bra!
Var dock hemma idag och igår för mådde inte alls bra. Men nu mår jag faktiskt bra. Legat och tittat på tv och sovit nästan hela dagen, haha. Vad händer ikväll då?
Ska titta på film hela kvällen, bara vara hemma ligga i soffan under en filt med en stor godis skål och lite cola. Låter inte helt fel!

Puss på er


Outfit:
Ljusa jeans & rosa linne


Tomt

Alla har sina "up&down days", idag är en sådan dag då allt, precis allt ligger nere på botten för mig. Ingen rolig dag. Varit hemma från skolan för jag inte mådde så bra tror jag stannar hemma imorgon också. Vet inte om jag ska till sjukhuset och hälsa på bror.
Hoppas allt är bra med er iallafall.

Puss



Whääät

Wasssuuup?!
Glömde att jag skulle till tandläkaren idag så kom på det när jag var hemma.. haha men bokat om tills i oktober någon gång. Gissa vad som händer mer i okober?
WHÄÄEeeH, jag fyller år! Kapish. Snart så snart så, då händer det grejer haha! Nästa år blir man 18 år så jag och Sandra har planerat lite vad vi ska göra hahaha, så GRYMT. Längtar sönder typ.

Imorgon har jag iallafall 2 lektioner sjukt skönt. Har dock ganska ont i magen :(

Ska titta vidare på Project Runway nu

Puss


Taggad brud innan match


at school

Sitter i skolan nu har engelska, wayy skit kul.. vi ska skriva en uppsats typ. Men tänkte slänga en ett snabbt litet inlägg bara. Om 10 minuter har vi lunch! Drar till handen och äter med Kim, Sandra, Sophie och Johanna på subway eftersom det blir fisklåda(?)
Say what? No thanks, det blir subway.. mums!
Sedan har vi svenska men jag måste gå tidigare eftersom jag ska till tandläkaren. Men nu måste jag sluta skriva och fortsätta på min uppsats!

Puss


Korvmatte

Haha, våran mattelärare måste ju naturligtvist ge oss läxa...
 Så nu blir det att plugga för första
 gången på 17878019,9 år.


HAHAHAHHAA


 Vi har inget liv på lektionen, hahahhahaa.


Whäät?!

Precis ätit, proppmätt.. Hade världens huvudvärk när jag var på väg hem från skolan för att jag var så hungrig så jag svullade sönder när vi åt middag, hehe.
Vad har hänt idag då? Varit i skolan, började 8.30 med teori i måleri. Det är gryyyymt mycket mer än vad man trodde att man skulle kunna. Menmen, sedan hade vi engelska och matte.. slutade vid 14.30.

Imorgon ska jag till tandläkaren, ouff grymt kul?....... eller inte.





Dagens outfit: Blå siden blus och svarta tights

Dagens humör: Glad!

Dagens låt: Price Tag (Gått och sjungt den hela dagen i skolan haha)

Dagens person: Brudarna :)


Bjuder på en bild från sommarlovet, gah vad jag saknar sommaren..
Sola, bada och allt det där..
Nu snart, kommer snön. Awesome?
Nej:(


målamålamåla

Tjä! Klockan är redan halv 10 och jag är sjukt trött, har målat hela dagen i skolan idag. Slutade vi halv 4 var hemma vid halv 5..
Kollade lite på tv sen somnade jag haha. Har inte så mycket mer att säga, ska tvätta bort sminket, bortsa tänderna, krypa under täcket och smsa lite.. om jag orkar haha.
Hörs imorrn


Puss


Jag & sophie i våra schnygga outfits ♥ haha eller inte det är våra målarkläder


Godmorgon

Hade skitkul igår kväll med brudarna, ska lätt göras om flera gånger!
Iallafall vaknade vid 8 imorse, är van vid att gå upp rätt tidigt så då vaknar jag tidigt.. hm, fast det är ändå rätt skönt så slipper man sova bort halva dagen. Imorgon är det skola, ganska taggad sådär eftersom vi ska måla :)!
Slutar dock vid halv 4..
Sitter iallafall och tittar på "En prinsessas dagbok 2" på tvn har ätit jätte många mackor typ 7 stycken, haha jag fattar inte jag har blivit jätte hungrig på sista tiden vill typ äta hela tiden.. nästan haha så jävla konstigt.

Men ska dra, vi hörs

Puss



UTGÅNG


  KVÄLLEN KOMMER BLI BÄÄÄÄÄST, HÖRS SEN!


Wow..

Jag har nu insett hur mycket kläder jag verkligen har.. haha! Har tagit ut ALLA mina kläder ifrån mina garderober.. alltså högen är typ till taket HAHA, nej men hur mycket som helst & det här dödar mig, blää.. det här kommer ju ta hela natten haha. Garderoberna var iallafall mycket finare och större än den jag hade innan så jag tror det kommer få plats. Jaja nu ska jag fortsätta hänga upp & vika kläder.. tur att man har musik!

 

 
 Rätt gammal bild men bjudish, hittade den här tishan nyss..
Som jag letat som en galning efter förut, haha.
 Men nicenice blir att använda den då ;)


älskar låten



What goes around comes back around


I love my life


Från och med idag


Saturday

Dunkar danza kudoro på tvn, rätt gammal låt men väcker många minnen! Iallafall, idag ska vi köpa en ny byrå till mig så jag får plats med alla mina kläder, yay glad chey.
Alla mina kläder ligger jämt på mitt skrivbord i stora högar haha.. sen senare blir det utgång, ska bli skit kul!


Menmen vi hörs sen sötnosar

Puss


Sjukt bra

Haha jag är hur glad som helst! Världens bästa grej hände mig idag!! Men det får ni inte veta hihi, lite hemligt faktiskt.. haha ;)

Jaja, iallafall nu är det äntligen helg och det är hur skönt som helst! Har målat hela dagen i skolan, sjukt soft. Vi skulle egentligen få våra målar kläder idag men dem kom aldrig så vi får dem på måndag, hm suck?
Har redan förstört lite kläder pga att jag fått målarfärg på dem & det går inte bort.. så det är sämst.. Därför vill vi ha våra kläder!
Men som sagt vi får dem på Måndag, då vi ska fortsätta måla. Har verkligen skönaste klassen, läraren.. allt!Totallt tvärtom var det i min gamla skola...

Efter skolan var jag med Johanna vi var i Farsta och tog en fika och kollade runt lite, mysmys! Nu ligger jag i soffan med laptopen och tittar lite på TV. Har ätit lite pizza och bara tagit det lugnt här för mig själv, haha alltid skönt!
Mamma kommer hem sent i kväll eftersom hon är på sjukhuset.. hoppas allt blir bra bror, jag älskar dig i alla lägen ♥



Massa pussar till er ♥


Everything seems to fall apart
First I lose you, then all of this..
Will I get through this without you?
I'll just have to wait and see ..




Busted :D

Fick en kommentar "push up bruden haha"
Ni vet väl att jag kan kolla upp den som har skrivit kommentaren huuur enkelt som helst haha?

Finns flera sidor på internet som man bara behöver skriva in IP-numret från kommentaren så kollar den upp vart man bor. För er som inte förstår, varje dator har ett "IP-nummer" & när man skriver en kommentar visas det IP-numret och då där det bara att kopiera och klistra in så söker den upp.. haha rätt kul att se faktiskt! :)
Så jag vet vem som skriver haha :D

& nej om du såå gärna ville veta jag använder inte push up ;)


Puss på er söta ♥


Kapish

Tjaa!
Ligger i soffan och kollar på Hells kitchen och bara softar jävligt glad vet inte varför haha. Rätt trött efter skolan eftersom jag la mig rätt sent igår kväll. Menmen, dagen var ändå jävligt soft. Vi började halv 10 med idrott, fast vi hade inte idrott våran idrottslärare gick igenom massa saker osvosv aja, sen efter det var det lunch!
Fast inte alls god lunch haha.. Jag, sophie, sandra, johanna, ida och kim drog till centrum och käkade eller jag hade inga pengar så sophie suktades med sina kycklingklubbor eftersom jag var så hungrig haha!
Svenska hade vi iaf sista lektionen och gjorde något test.. det gick väl så där hmm?
Slutade kvart i två jävligt nice, whopwhop!

Imorgon har vi måleri hela dageeeen! Slutar vid 3 fast tror vii får sluta tidigare, sedan är det helg har lite planer med brudarna.


Hörs, puss!


RSS 2.0